CNC-Frezer

Jobbuilders is op zoek naar een CNC-Frezer in omgeving Nijmegen. Ben jij een specialist in frezen en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

In de functie van CNC-Frezer werk je met de modernste apparatuur om fijnmechanische matrijzen en stempels te vervaardigen.
Jij zult zelfstandig programmeren aan een 3-assige freesbank en daarbij heb je de beschikking tot tientallen gereedschappen.
Enkele materialen zijn, aluminium, kunststof, rvs en gereedschapsstalen. (met een nauwkeurigheid kleiner dan 10 µm)
Na het opspannen van de producten in de machine en het instellen daarvan start je het programma en volg jij de voortgang.

Onze klant betreft een modern bedrijf in de fijnmechanica.

  • Minimaal technisch geschoold op niveau 3 met een voorkeur richting verspaning
  • Je hebt passie voor het verspaningsvak, ervaring met CNC frezen en kennis van programmeren met behulp van CAM software
  • Je beschikt over ruime materiaalkennis en de daarbij behorende gereedschapskeuze
  • Je ben goed in werken in teamverband

Je komt te werken in een hightech omgeving waar een collegiale, stimulerende sfeer binnen het bedrijf heerst. De werkzaamheden worden beloond met een interessant salaris. Het gaat in eerste instantie om een contract voor een jaar met de intentie het contract na een jaar om te zetten in een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard is er alle ruimte voor scholing en ontplooiing.

Neem voor meer informatie contact op met:
Tom Stellingwerf
Recruitment Consultant
085-4890300