Junior Projectmanager

Ben jij een WO starter of ben je toe aan een 2e stap in jouw carrière? Heb je affiniteit met IT of software ontwikkeling? Wil je werken in de bruisende TV wereld? Reageer dan snel!

Als projectmanager stuur je Broadcast en IT-projecten van A tot Z aan. Deze projecten zijn zeer divers van aard. Inhoudelijk kan het hier gaan om kleine projecten zoals het bouwen van een editing suite, maar ook om complexere projecten, zoals het bouwen van een OTT-platform, of de gehele broadcast omgeving.

Qua budget kunnen deze projecten variëren van enkele duizenden euro’s tot meerdere miljoenen en de teams waarmee je werkt kunnen qua grootte variëren van 2 tot 75 personen.

De technologie en diensten zijn zeer specifiek, maar jij bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en bent bereid om er de nodige tijd en energie in te steken om vertrouwd te raken met deze technologieën.

Je bekleedt een veelzijdige functie en dat maakt het leuk. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar je zorgt er ook voor dat de projecten binnen de gestelde doorlooptijd en het beschikbare budget worden gerealiseerd. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau, maar dankzij jouw helicopterview weet je overzicht te houden: Je weet precies wat de stand van zaken is als er om een update gevraagd wordt.

Onze klant is een mediatechlogie bedrijf en loopt wereldwijd voorop in de distributie van video content. Zij beschikt over een inhouse software development afdeling en heeft een aantal eigen datacentra. Zij bouwen en exploiteren Nederlands grootste VoD platformen en bedienen grote (inter)nationale klanten.

  • Beschik je over een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur Business Administration of een studie in de technische richting;
  • Is het geen must dat je werkervaring op het gebied van projectmanagement hebt. Ook als starter zou deze rol goed bij je kunnen passen;
  • Ben je goed met cijfers en weet jij de financiën en administratie met betrekking tot het project te managen;
  • Weet je met jouw persoonlijkheid een team te motiveren en te stimuleren;
  • Blijf je uitstekend functioneren als de werkdruk stijgt;
  • Spreek je naast het Nederlands vloeiend Engels.

Neem voor meer informatie contact op met:
Odrik Fiedler
Recruitment Consultant
085-4890300