Resourcer

Weet jij de beste kandidaten in de markt te vinden en te enthousiasmeren? Ben je commercieel en verbaal erg sterk? Kom dan werken bij de leukste recruitment club in Amsterdam!

Als resourcer heb je misschien wel de belangrijkste functie binnen Jobbuilders. Je bent het eerste contactpunt in het bouwen van nieuwe relaties met kandidaten. Naar aanleiding van de briefing van de recruiters ga je talent benaderen / searchen via verschillende jobboards, Linkedin, social media, onze database en je eigen netwerk. Je screent de kandidaten en je doet het eerste interview. Jouw bevindingen bespreek je met de recruiter die de betreffende vacature heeft om te bepalen of het een match is. Tevens manage je de kandidaat gedurende het sollicitatieproces en de onderhandelingen.

Jobbuilders is een werving & selectiebureau, wij bemiddelen hoogopgeleide mensen in de sectoren IT, Marketing en Techniek. Onze consultants hebben meerdere jaren relevante werkervaring, ieder hun eigen specialisme en daardoor een volwaardig gesprekspartner voor klant en kandidaat.

  • Je beschikt over een afgeronde HBO
  • Je bent commercieel en verbaal sterk
  • Administratief sterk
  • Goed met social media
  • Assertief en vooral een doorzetter

Neem voor meer informatie contact op met:
Odrik Fiedler
Recruitment Consultant
085-4890300