Allround onderhoudsmonteur

In de functie van Monteur Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud. Dit kan taken omvatten zoals reparatie revisie, modificatie of aanverwante. Voornamelijk ben je bezig met electro- en besturingstechniek. De continuïteit van de machines en installaties waar jij aan werkt zijn jouw verantwoordelijkheid. Hierbij draag je continu zorg voor de staat van het machinepark zodat de productie kan blijven draaien.

Werkzaamheden die je verder uitvoert zijn:

- Preventief en correctief onderhoud aan installaties en productielijnen;

- Verrichten van verbeteringen aan machines om verstoringen te voorkomen;

- Je verhelpt storingen en voert reparaties uit zodat productie veilig kan worden hervat en stagnatie tot minimum beperkt blijft (waarborging continuïteit);

- Beheren en up-to-date houden van technische dossiers van alle machines en installaties;

- Meewerken aan en meedenken over het verbeteren van de productieprocessen;

- Beheren van het technisch magazijn. Bewaken van voorraadniveaus, tijdig bestellen van onderdelen/materialen;

- Het werken volgens geldende procedures van het kwaliteitssysteem.

Ben jij een Teamplayer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen een innovatief bedrijf! Dat is mijn opdrachtgever jouw nieuwe werkgever.Mijn opdrachtgever is een grote speler binnen de snackproducten denk daarbij aan heerlijke kroketten, frikandellen, gehaktballen, Bamischijven en de overheerlijke kaassoufflé.

Mensen blij maken en verrassen is het motto, waar kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste kernwaardes zijn binnen de organisatie! Ook zetten zij in op basis van verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Met concrete verbeterpunten zetten ze stappen op het gebied van gezondheid, duurzame inzet van medewerkers, veiligheid, transparantie, herkomst van ingrediënten, energieverbruik en maatschappelijke betrokkenheid.

Zo verminderden zij de afgelopen jaren bijvoorbeeld het zout- en verzadigd vetgehalte in onze producten en droegen ze actief bij aan het platform ‘Verantwoord frituren’ in de cafetariabranche. Lekker snacken betekent tenslotte ook verantwoord snacken.

-Een technische opleidingsachtergrond hebt. Denk daarbij aan elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde en nog veel meer;

-Affiniteit hebt met technische werkzaamheden en al ervaring hebt als monteur;

-Inzicht hebt om zelfstandig storingen op te sporen en op te lossen.

Ben jij daarnaast:

-Sociaal en gemotiveerd;

-Nauwkeurig en proactief;

-Iemand die de handen graag uit de mouwen steekt?

Dan pas jij binnen het team!

  • Salaris tussen de 2750-3250
  • Werken in een 3-ploegendienst
  • 18% ploegentoeslag bovenop jouw loon
  • 25 Vakantiedagen
  • 15 ATV dagen
  • 3% eindejaarsuitkering

Neem voor meer informatie contact op met:
Michiel Kok
Recruitment Consultant
085-4890300