Calculator/Engineer

Jobbuilders is op zoek naar een Calculator voor een grote elektrotechnische installateur. Ben jij degene die ik zoek? Lees dan snel verder!

In de rol van Calculator elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het begroten van projecten en het ontwerpen van installaties of onderdelen daarvan. Installaties waar je aan kan denken zijn elektrotechnische installaties, inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroomvoorzieningen, zorgsystemen en domotica. Naast calculeren zal je ook bezig zijn met engineering. Hierdoor zal je het gehele project van A-Z meemaken. De verdeling tussen calculatie en engineering wordt in overleg bepaald.

Projecten variëren van het opstellen van bestekken en tekeningen tot bouwkundige plattegronden waarbij enkel een globale omschrijving is meegegeven. Het is dan jouw taak om daar een compleet elektrotechnisch ontwerp bij te maken.

Verder bestaat het takenpakket uit het schrijven van offertes, werkomschrijvingen, het opbouwen van een goed klantcontact, waarbij klantenbezoek zeker een onderdeel is. Genoeg uitdaging dus!

Onze opdrachtgever betreft een elektrotechnisch installatiebedrijf.

  • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of gelijkwaardig
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Kennis van het automatiseringspakket Syntess is een pré
  • Je hebt ruime ervaring met MS Office
  • Communicatief sterk
  • Je bent niet bang om initiatieven aan te dragen

Je komt te werken in een hecht team met gave projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring zal je op grote projecten gezet worden of juist wat kleinere. Naast een passend salaris ontvang je mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn passend voor onze klant.

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan snel je CV + motivatie naar eva@jobbuilders.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Tom Stellingwerf
Recruitment Consultant
085-4890300