Medewerker Technische Dienst

Jobbuilders is voor een van haar klanten op zoek naar een Medewerker Technische Dienst binnen een industriële productieomgeving.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor optimaal laten draaien van de productiemachines. Dit doe je door het uitvoeren van preventief onderhoud, het lokaliseren en verhelpen van storingen aan de machines en inbedrijfstellen van de verpakkingslijnen, machines en installaties. Als Medewerker Technische Dienst is het jouw taak om, na reparatie of onderhoud, de machines veilig op te leveren en contacten met de desbetreffende externe bedrijven te onderhouden. Voorkomende storingen op zowel elektrotechnisch als op mechanisch vlak dienen zelfstandig of in teamverband gedetecteerd en verholpen worden.

Je zal starten in een dagdienst, maar na een inwerkperiode (afhankelijk van hoe snel je de werkzaamheden oppakt) zal je gaan werken in een 2- of 3-ploegendienst. Daarnaast kan het voorkomen dat je op een andere vestiging moet werken. Flexibiliteit wordt daarom erg op prijs gesteld.

Onze klant is producent van zuivelproducten.

  • MTS diploma Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde
  • Ervaring in de rol van Medewerker Technische Dienst in een industriële omgeving
  • Kennnis van elektrisch schakelen
  • Kennis van PLC & pneumatiek
  • Basiskennis Duits en Engels
  • Ervaring in de foodsector is een pré

Als je in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een afwisselende functie met een grote zelfstandigheid binnen een hightech omgeving.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? reageer via de website!

Neem voor meer informatie contact op met:
Michiel Kok
Recruitment Consultant
085-4890300