Online Advertising Specialist

Als Digital Advertising Specialist ondersteun en adviseer je onze klanten op meerdere vlakken van online advertising van branding tot en met performance. Je bent een echte RTB specialist, maar je weet ook hoe je social performance campagnes opzet. Daarnaast denk je graag proactief mee met je klanten. Een all-round functie voor een ervaren online specialist, die graag zijn of haar kennis deelt. Je komt in een ervaren team van Google geeks en digital advertising specialisten terecht en werkt aan de campagnes van fantastische merken.

We zoeken een ambitieuze collega met een passie voor display en digital advertising in het algemeen. Een ervaren doorzetter die de wensen van onze klant kan vertalen in creatieve online marketingcampagnes. Je bent communicatief vaardig, technisch sterk en deelt je kennis gemakkelijk met je omgeving. Je bent stressbestendig, presteert goed onder druk en zorgt dat KPI’s worden gehaald. Je durft stelling te nemen en weet klanten te overtuigen. Je bent analytisch en creatief en zet deze eigenschappen in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Je snapt het vak, bent nooit uitgeleerd en bent bereid jezelf hier in door te ontwikkelen. Je bent Analytics qualified.

Onze klant is een leuk marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met ongeveer 25 medewerkers helpen ze mooie bedrijven(veelal in de travel industry) om hun online performance op het hoogst mogelijk niveau te brengen. Als bureau hebben ze meerder Awards gewonnen, zijn actief lid van de DDMA en scoren hoog in de Emerce Top 100.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring: 2 jaar of meer
  • Ervaring met display campagnes (Programmatic, RTB; DoubleClick Stack)
  • Ervaring met accounts in het buitenland is een pre
  • Ervaring met Social advertising; Facebook, Twitter, Linkedin etc.
  • Kennis van Power editor, The Next Ad etc. is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Een inspirerende baan in Amsterdam waar je werkt aan het online marketing succes van mooie klanten.

Men biedt een uitstekend salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder pensioenregeling en plezier.

Men investeert in jouw ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Maar naast hard werken is er voldoende ruimte voor ontspanning met elkaar door middel van teambuilding en evenementen.

Neem voor meer informatie contact op met:
Michiel Kok
Recruitment Consultant
085-4890300