Sales Engineer

Jobbuilders is op zoek naar een Sales Engineer die bekend is met technische vraagstukken vanuit de klant maar ook uiterst commercieel is. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

In deze functie voer jij alle voorkomende commerciële verkooptaken uit in combinatie met technische vraagstukken waarbij de nadruk zal liggen op machines. Ook houd jij je bezig met diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden. Het voeren van klantencontacten in zowel binnen- als buitenland staat centraal. Hierbij ondersteun je internationale klanten bij technische vraagstukken in relatie tot de producten van de klant en fungeer je daarbij als eerste aanspreekpunt. Jij bent in staat om de klant specifieke wensen van aanvraag om te zetten in een offerte. Na verkrijging van de opdracht, begeleid je deze tot en met uitlevering. Hierbij rapporteer je aan het hoofd van de afdeling sales. De werkzaamheden vinden zowel intern als extern plaats.

Een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de complexe machinebouw.

  • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau (voorkeur richting WTB)
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift
  • Praktisch ingesteld en communicatief vaardig
  • Affiniteit met techniek en technische vraagstukken
  • Jij hebt een commerciële inslag en bent klantgericht

Een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief in een interessante en moderne internationaal opererende organisatie met een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Tom Stellingwerf
Recruitment Consultant
085-4890300