Senior Mechanical Engineer

Als Senior Mechanical Engineer ben je een technisch zwaargewicht binnen de afdeling Engineering. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen van standaard- en klantspecifieke machines met een grote omvang en/of complexiteit. Je zorgt ervoor dat de mechanische ontwerpen voldoen aan de vereiste functionele specificaties, richtlijnen en kwaliteit- en veiligheidseisen en hierbij verlies je het budget en de planning niet uit het oog. In deze rol gebruik je je ruime ervaring in het ontwerpen van complexe machines, je kennis van relevante ontwerpmethodieken en ben je in staat oplossingsgericht te denken.

Daarnaast denk je graag mee over mogelijke ontwikkelingen en/of verbeteringen en ben je een voorbeeldfunctie in een multidisciplinaire projectomgeving. De Senior Mechanical Engineer weet collega’s te inspireren door zijn of haar integrale aanpak om samen projecten efficiënt en succesvol uit te voeren en weet daarbij adequaat de benodigde tijd, acties en middelen aan te geven om dit te bereiken. Om succesvol te blijven als Senior Mechanical Engineer ben je constant bezig je eigen kennis te onderhouden en te verbreden. Daarnaast volg je nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied en ben je in staat deze door te vertalen naar consequenties en mogelijkheden. Al met al een uitdagende functie binnen de organisatie!

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, richting Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen van complexe machines, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Naast je brede technische kennis en kennis van ontwerpmethodieken, weet je collega’s te inspireren en motiveren en ben je in staat om diverse projecten te overzien.

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Je krijgt een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

  • 8% vakantiegeld;
  • Winstuitkering;
  • Flexibele werktijden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenregeling.

Neem voor meer informatie contact op met:
Glenn Geefshuijsen
Recruitment Consultant
085-4890300