Senior SEM Specialist

Als Senior SEM Specialist ben je verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de juiste tactiek en strategie voor je klant op het gebied van zoekmachinemarketing. Je bent daarbij inhoudelijk verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van de SEA Campagnes en SEO Projecten van je klanten. Je zorgt dat je klant op basis van vooraf vastgestelde KPI’s zijn doelstellingen haalt en je maximaliseert zijn ROI.

Je bent altijd op de hoogte van de wensen en behoeften van je klanten op het gebied van SEM en speelt hier proactief en creatief op in door gerichte voorstellen te maken en te presenteren.

Daarnaast zorg je dat je voorop loopt met betrekking tot ontwikkelingen binnen je vakgebied ten behoeve van jezelf, je teamgenoten en je klanten. Vanwege je senioriteit en kennisniveau ben je verantwoordelijk voor het functioneel begeleiden van de SEM Specialisten.

De functie van Senior SEM Specialist is een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het succes van diverse (internationale) merken. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de strategiebepaling, maar vooral zeer op je plek als online marketing specialist. Klanten vertrouwen op je creativiteit en kennis van zaken.

Onze klant is onderdeel van een internationaal media netwerk en levert verschillende media oplossingen. Men is actief op het gebied van Search Engine Marketing, Affiliate Marketing, Mobile Marketing en Creative Development.

  • Een afgeronde HBO opleiding; bij voorkeur in een marketingcommunicatie of commerciële richting;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring met zoekmachinemarketing;
  • Ervaring met het beheren van SEA campagnes bij voorkeur van verschillende merken;
  • Je hebt ervaring met Google AdWords, Google Analytics, AdWords editor en minimaal 1 bid-optimizing tool;
  • Ervaring met Marin is een pre;
  • Je bent AdWords en Analytics gecertificeerd. Overige certificaten zijn een pre;
  • Een goed analytisch, strategisch & communicatief vermogen;
  • Klantgerichte, resultaatgerichte en commerciële vaardigheden.

Een full time baan in een leuk en dynamisch team dat bestaat uit verschillende strategische disciplines waar hard wordt gewerkt en met nodige humor! Naast het harde werken is er ook ruimte voor gezellige zaken; daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes met elkaar. Wij bieden een verantwoordelijke baan met veel verschillende opdrachtgevers, ontwikkelingsmogelijkheden en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden wij je de ruimte om samen met ons het vakgebied en jezelf te ontwikkelen binnen een internationale omgeving.

Neem voor meer informatie contact op met:
Ryan Saheblal
Recruitment Consultant
085-4890300