Senior User Experience Designer

We zijn op zoek naar een Senior UX Designer om het research- en interactieteam van dit fullservice internetbureau verder te versterken. Momenteel bestaat het UX design team uit 4 specialisten die zich focussen op een creatieve invulling van een gebruikersbehoefte. Het totale team bestaat uit 50 specialisten en je zal nauw samenwerken met strategie, design, art direction en development om creatieve digitale oplossingen te leveren.

We zoeken iemand met een sterk analytische vermogen die complexe flows kan doorgronden en weet te vertalen naar waardevolle producten.

Als Senior User Experience Designer ben je verantwoordelijk voor alle keuzes qua Interactie en User Experience. Je begeleid de Junior teamleden in het maken van juiste keuzes en het bedenken van nieuwe oplossingen. Binnen het Interactie- en Researchteam stimuleer je de constante kennisontwikkeling, test je nieuwe methodieken uit.

Onze klant is een ambitieus fullservice internet bureau. Men bedenkt en ontwikkelt digitale creatieve oplossingen voor prachtige merken.

  • Je bent een getalenteerde user centric UX designer met minimaal 4/5 jaar bureau ervaring en de bijbehorende professionele skills qua time management, prototyping, user-testing, Agile werken en overall teamwork.
  • Je bent ervaren genoeg om complexe gebruikersbehoeftes helder te communiceren aan klanten en je teamgenoten.
  • Je bent een communicatieve en pro-actieve teamplayer die een echte bijdrage levert aan de ontwikkeling van het bureau als geheel en het UX Design team in het bijzonder.
  • Je denk verder dan web maar hebt breed toepasbare skills en een brede interesse in techniek en nieuwe vormen van interactie.
  • Je brengt helderheid, bent een snelle denker en een nog snellere schetser .
  • Je hebt een open karakter, je begrijpt teamdynamiek en bent niet bang om je nek uit te steken.
  • Je komt de werken bij een ambitieus en toonaangevend fullservice internet bureau. Je werkt voor prachtige klanten met een serieuze digitale ambitie.
  • Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dit doe je binnen een stimulerende werkomgeving met jonge en gedreven collega’s.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn ook uitstekend! Persoonlijk opleidingsbudget, een MacBook, een smartphone en goede secundaire voorwaarden! Regelmatig teamuitjes en gave trips naar het buitenland.

Neem voor meer informatie contact op met:
Michiel Kok
Recruitment Consultant
085-4890300