Service Digitaal Monteur

Jouw taak zal hoofdzakelijk gericht zijn op het op locatie onderhouden van digitale tandheelkundige en veterinaire apparatuur. Tevens doe je je best om storingen aan apparatuur van onze klanten te verhelpen en ondersteunen bij het inrichten van nieuwe praktijken.

Afhankelijk van je ervaring en leercurve ben of word je verantwoordelijk voor serviceverlening aan diverse digitale apparatuur zoals röntgen- en echosystemen. Eventueel kunnen we dit (op termijn) uitbreiden met onder meer, 3D systemen, CT systemen etc. Opleidingsmogelijkheden zijn, afhankelijk van je kennis en ervaring, ruimschoots voorhanden.

Onze klant is gespecialiseerd turn-key totaalinrichtingen voor medische praktijken

Je hebt een servicegerichte instelling en vindt het een uitdaging om op wisselende locaties te werken. Je bent secuur en stressbestendig en beschikt bij voorkeur over een afgeronde MBO-opleiding. Je bent representatief, communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Natuurlijk beschik je over ten minste rijbewijs-B en bent geïnteresseerd in en in staat om onderhoud en service aan een breed productassortiment uit te voeren.

Een zelfstandige, zeer afwisselende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfswagen, smartphone en prima pensioenvoorziening. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag de aanwezige doorgroeimogelijkheden toe.

Neem voor meer informatie contact op met:
Tom Stellingwerf
Recruitment Consultant
085-4890300