Storingstechnicus 3-ploegen

Jobbuilders is op zoek naar een technicus die op mechanisch vlak sterk is!

In de fulltime functie van storingstechnicus ben je verantwoordelijk voor het tot het minimum beperken van de (mechanische) storingen binnen het machinepark. De werkzaamheden vinden plaats op de procesafdeling én verpakkingsafdeling, waardoor je aan diverse machines werkzaam bent. De nadruk van je werkzaamheden/storingen liggen op mechanisch gebied, maar het komt met enige regelmaat voor dat je elektrotechnische en pneumatische werkzaamheden uitvoert. Verder bestaat je werkzaamheden uit het implementeren van verbetertrajecten, het ombouwen van machines en het uitvoeren van het onderhoud aan de machines. Uiteraard hoort een zorgvuldige registratie van de storingen en oplossingen tot het takenpakket. Je werkzaamheden vinden plaatst in een 3-ploegendienst dus het is belangrijk dat je flexibel bent!

Onze klant is een nationale speler binnen de foodsector.

  • Een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur richting mechatronica/werktuigbouwkunde
  • Enkele jaren relevante werkervaring binnen de procestechniek
  • Naast W-kennis heb je ook een basiskennis elektrotechniek
  • Je beheerste de Nederlandse taal goed
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Het zal in eerste instantie gaan om een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast. Onze klant biedt een marktconform salaris en 19,5% ploegentoeslag. Daarnaast bieden ze een 13e maand en een (eventuele) collectieve winstuitkering. Daarnaast zijn er diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de perfecte match voor deze vacature? Stuur dan je CV + motivatie naar eva@jobbuilders.nl of bel voor meer informatie naar 085-4890300. Indien wij aansluiting zien n.a.v. jouw sollicitatie nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

Neem voor meer informatie contact op met:
Michiel Kok
Recruitment Consultant
085-4890300