Storingstechnicus

Jobbuilders is voor de grootste papierproducent van Nederland op zoek naar een Storingstechnicus met kennis van zowel elektrotechnische als mechanische service- en onderhoudswerkzaamheden binnen een industrieel machinepark. Ben jij de allround Storingstechnicus waar Jobbuilders naar op zoek is? Lees dan snel onderstaande vacature.

In de rol van allround Storingstechnicus ben je zelfstandig en in teamverband verantwoordelijk voor alle storingswerkzaamheden binnen het industriële machinepark van de betreffende organisatie. Naast de te verrichtten storingswerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het modificeren en/ of vervangen van machineonderdelen t.b.v. het productieproces. Voorkomende storingen op zowel elektrotechnisch als op mechanisch vlak dienen zelfstandig of in teamverband gedetecteerd en verholpen worden. Er wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Je komt te werken in een productie gestuurde omgeving waarbij de snelheid en de kwaliteit van het productieproces centraal staat.

Onze klant betreft de grootste papierproducent van Nederland.

  • MTS diploma (MBO niveau 4) Elektrotechniek/ Werktuigbouwkunde.
  • Ervaring in de rol van Storingstechnicus in een industriële omgeving.
  • In het bezit van NEN 3140 verantwoordelijke laagspanning.
  • In het bezit van NEN 3840 verantwoordelijke hoogspanning.
  • In het bezit van een VCA* basisveiligheid.
  • Kennis van hydraulische en pneumatische systemen.
  • Kennis van besturingstechniek.
  • Kennis van PLC besturingen is een pré.

Je komt te werken in een hightech omgeving, waar een collegiale, stimulerende sfeer binnen het bedrijf heerst. De werkzaamheden worden beloond met een interessant salaris. Het gaat in eerste instantie om een contract voor een jaar met de intentie het contract na een jaar om te zetten in een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard is er alle ruimte voor scholing en ontplooiing.

Neem voor meer informatie contact op met:
Eva van Poorten
Recruitment Consultant
Tel: 085-4890300