Technicus Beveiligingstechniek

Jobbuilders is voor een vooraanstaand serviceverlener op het gebied van beveiligingstechniek op zoek naar een ervaren technicus met kennis van o.a. inbraakinstallaties, toegangscontrole- en CCTV systemen, brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Ben jij de beveiligingstechnicus die wij zoeken? Lees dan snel verder.

In de functie van servicemonteur beveiligingstechniek ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden aan bestaande installaties op locatie bij de klant. Tevens verantwoordelijk voor het installeren en het in bedrijf stellen van installaties op locatie bij de klant.

Overige taken en verantwoordelijkheden:

  • Adviseren van de klant om toekomstige problemen te minimaliseren.
  • Verzamelen en bijhouden van project gerelateerde informatie.

Deze dynamische organisatie is sinds de jaren 50 actief met het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. Door technische creativiteit, hoge kwaliteit en servicegerichtheid werd een prominente positie op de Nederlandse beveiligingsmarkt verworven en deze wordt nog steeds bekleed. Om aan de veranderende vraag uit de beveiligingsmarkt te kunnen blijven voldoen blijft de organisatie zich constant ontwikkelen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de vergroting van de transparantie en standaardisatie binnen het bedrijf. Regels en procedures worden continue geoptimaliseerd met als gevolg dat de interne en externe efficiëntie en communicatie alsmaar beter zullen worden.

  • MTS opleiding (MBO niveau 4) Elektrotechniek.
  • Relevante werkervaring in soort gelijke functie.
  • MBV (Monteur beveiligingsinstallatie) diploma. (pré)
  • ODB (Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallatie) diploma. (pré)

Als je in staat bent ons te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze functie, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een afwisselende functie met een grote zelfstandigheid en zeer veel verantwoordelijkheid.

Neem voor meer informatie contact op met:
Tom Stellingwerf
Recruitment Consultant
085-4890300