Technicus ETD

In de rol van technicus ETD ben je verantwoordelijke voor de elektrotechnische storingen en binnen het machinepark. Daarnaast pleeg je zowel preventief als correctief onderhoud aan elektrotechnisch installaties en verricht je reparaties aan de machines en installaties. Het up-to-date houden van besturingssystemen in inbrengen van verbeteringen aan installaties behoren daarnaast tot het takenpakket. Je werkzaamheden vinden plaats in een (verschoven) tweeploegendienst, d.w.z. 3 weken dagdienst en 1 week middagdienst. Daarnaast loop je per toerbeurt consignatiediensten.

Onze klant is een internationale producent van verpakkingen.

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek/Energietechniek/besturingstechniek
  • Enkele jaren relevante werkervaring binnen een industriële omgeving
  • Je beschikt over PLC kennis, kennis van meet- & regeltechniek, hydrauliek & pneumatiek
  • In het bezit van een geldig VCA en NEN 3140
  • Je bent in staat Engelse en Duitse handboeken te lezen

Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een groeiend bedrijf. Je functie is het best te omschrijven als afwisselend en gevarieerd. Naast een marktconform salaris ontvang je mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, reiskosten en worden er cursussen/opleidingen aangeboden wanneer dat nodig is.

Ben je na het lezen van de functie enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV + motivatie naar eva@jobbuilders.nl of bel 085-4890300.

Neem voor meer informatie contact op met:
Tom Stellingwerf
Recruitment Consultant
085-4890300