Technicus WTB

Jobbuilders is voor de grootste papierproducent van Nederland op zoek naar een Technicus WTB met kennis van zowel mechanische als elektrotechnische service- en onderhoudswerkzaamheden binnen een industrieel machinepark. Ben jij de allround Technicus WTB waar Jobbuilders naar op zoek is? Lees dan snel onderstaande vacature.

In de rol van Technicus WTB ben je zelfstandig en in teamverband verantwoordelijk voor het goed functioneren van het industriële machinepark van de betreffende organisatie. Je bent verantwoordelijk het detecteren en oplossen van storingen, daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud en revisie- en aanpassingswerkzaamheden. Tevens controleer en inspecteer je de apparatuur op veiligheidseisen.

Je komt te werken in een productie gestuurde omgeving waarbij de snelheid en de kwaliteit van het productieproces centraal staat.

Onze klant betreft de grootste papierproducent van Nederland.

  • MTS diploma (MBO niveau 4) Werktuigbouwkunde.
  • Ervaring in de rol van Technicus WTB in een industriële omgeving.
  • In het bezit van een VCA* basisveiligheid.
  • Kennis van hydraulische en pneumatische systemen.
  • Kennis van besturingstechniek.
  • Kennis van PLC besturingen is een pré.

Je komt te werken in een hightech omgeving, waar een collegiale, stimulerende sfeer binnen het bedrijf heerst. De werkzaamheden worden beloond met een interessant salaris. Het gaat in eerste instantie om een contract voor een jaar met de intentie het contract na een jaar om te zetten in een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard is er alle ruimte voor scholing en ontplooiing.

Neem voor meer informatie contact op met:
Eva van Poorten

Recruitment Consultant

085-4890300