Zelfstandig monteur

Jobbuilders is op zoek naar een zelfstandig monteur binnen de elektrotechniek! Ben jij klantgericht en wil je graag op interessante locaties werken? Lees dan snel verder!

In de rol van zelfstandig monteur elektrotechniek werk je mee met het aanleggen van elektrotechnische installaties en verhelp je storingen aan bestaande elektrotechnische installaties. Dit doe je, afhankelijk van je ervaring, zelfstandig of onder supervisie van een ervaren chef monteur. Je werklocatie kan variëren van nieuwbouwprojecten tot renovatieprojecten. In overleg met jou wordt er gekeken waar jouw voorkeur naar uit gaat en waar de nood het hoogst is. De werkzaamheden voer je uit aan de hand van tekeningen en natuurlijk zorg je daarnaast voor een tijdige en kloppende urenregistratie.

Onze opdrachtgever betreft een Elektrotechnisch Installatiebedrijf.

  • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3, richting Elektrotechniek (of gelijkwaardig)
  • Enkele jaren relevante praktijkervaring
  • In het bezit van een VCA

Je komt te werken in een hecht team met gave projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring zal je op grote projecten gezet worden of juist wat kleinere. Naast een passend salaris ontvang je mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 38 vakantiedagen en een winstdelingsregeling. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling en zijn doorgroeimogelijkheden zeer passend voor onze klant!

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan snel je CV + motivatie naar eva@jobbuilders.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Eva van Poorten
Recruitment Consultant
085-4890300