Business Solutions

Jobbuilders biedt 4 verschillende oplossingen, elk gekenmerkt door duidelijkheid en flexibiliteit. Ons motto luidt dan ook: “onze missie is uw succes”.
Jobbuilders onderscheidt zich in de tariefstelling door niet een percentage van het jaarsalaris te hanteren maar door ons tarief te baseren op relevante werkervaring. Er wordt bij de kandidaten dus echt gekeken naar hun kennis, kunde en vakrelevante werkverleden.

Onze kandidaten worden vervolgens in een functie categorie ingedeeld waarvoor een vast tarief geldt. Op deze wijze weet u vooraf altijd waar u aan toe bent!

U kunt de gekozen kandidaat op 2 verschillende manieren laten instromen:

  • Op basis van Werving & Selectie: u kunt de kandidaat een eigen arbeidsovereenkomst aanbieden en deze treedt direct bij u in dienst.
  • Op basis van DetaVast: de kandidaat wordt door ons gedetacheerd voor een van te voren bepaalde periode en de kandidaat is na afloop van de inloopperiode kosteloos over te nemen.
De Basic Search oplossing is gebaseerd op “no cure, no pay” basis, zodat u ons alleen een fee verschuldigd bent wanneer de nieuwe medewerker daadwerkelijk van start gaat. Een eenvoudige manier van samenwerking. Wij nemen uw vacature onmiddellijk mee in ons werving- en advertentie beleid. Volledig voor rekening en risico van Jobbuilders. Uw vacature wordt dus op een aantal manieren onder de aandacht gebracht van de doelgroep zonder dat dit u geld of tijd kost.
jb_basic
De Executive Search oplossing is gebaseerd op het principe van Werving & Selectie waarbij Jobbuilders exclusief aan de slag gaat voor het invullen van uw vacature.

Hierbij worden alle instrumenten, bronnen en kennis gebundeld tot een effectief marketinginstrument, waarmee uw vacature op alle mogelijke manieren de aandacht krijgt die de vacature verdient. Tevens zullen er meerdere consultants actief bezig met het zoeken en werven van de geschikte kandidaten. Hierdoor wordt de kans op succes geoptimaliseerd.

Marketing instrumenten

  • Marketing inspanningen: Wij plaatsen de advertentie op meerdere landelijk bekende vacaturesites.
  • Network Search: Wij benaderen kandidaten binnen ons bestaande netwerk
  • File Search: Wij voeren zoekopdrachten uit binnen alle jobboards en vacature sites en filteren alle beschikbare kandidaten.
  • Professional Recruitment: Onze recruiters plannen ontmoetingen met de gevonden kandidaten en doorgronden hun competenties op de geschiktheid van de vacature.

jb_exe

De Dedicated Search oplossing is bedoelt voor het midden en klein bedrijf die geen eigen HR afdeling hebben en toch regelmatig opzoek zijn naar nieuw personeel. Door een exclusieve samenwerking aan te gaan met Jobbuilders verzorgen wij alle zaken rondom de werving van nieuwe medewerkers en ondersteunen wij u met uw personeelszaken.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om het werkgeverschap aan ons uit te besteden via Payrolling. Wij nemen van u de werkgeverslasten en bijbehorende risico’s uit handen en verzorgen het volledige administratieve proces. Wij regelen de indiensttreding, het opstellen van arbeidscontracten, de loonadministratie, salarisbetalingen, ziekte- en herstelmeldingen en de uitdiensttredingen. In deze vorm leent u het personeel in via Jobbuilders alsof het om uitzendkrachten of gedetacheerde medewerkers gaat.

U als opdrachtgever heeft hierdoor veel minder financiële risico’s en administratieve rompslomp in de vorm van contractbeheer, contractadministratie, de loonbetalingen, ontslagprocedures, loonbetaling bij ziekte en alle overige verplichtingen die u als opdrachtgever heeft.

jb_dedi
Wij fungeren als intermediair voor ZZP’ers en bedrijven met opdrachten van tijdelijke aard. Via ons brede netwerk aan opdrachtgevers, de ingeschreven zelfstandigen en permanente focus op de arbeidsmarkt, brengen wij partijen bij elkaar middels onze Interim Search oplossing. Deze oplossing is dus geschikt voor zowel de ZZP’ers als de opdrachtgevers.

Voor mensen die geen KVK registratie en geen VAR verklaring hebben, maar graag als freelancer aan de slag willen, is deze oplossing ook zeer geschikt. Wij helpen de freelancer bij het vinden van geschikte opdrachtgevers en nemen de arbeidsrechtelijke risico’s over via het Payrolling principe.

jb_int

Vraag onze tarieven brochure aan of neem contact met ons op en we leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.