Werving en Selectie

Jobbuilders is gespecialiseerd in de vakgebieden ICT, Techniek, Sales en Marketing. Wij bieden resultaatgerichte businessoplossingen en brengen u in contact met kandidaten op MBO+, HBO en WO niveau voor een vast dienstverband of tijdelijke projecten.
Onze consultants hebben meerdere jaren ervaring binnen hun vakgebied. Dankzij hun specifieke marktkennis en onze unieke instrumenten op het gebied van Werving en Selectie, opleiding en screening, kunnen zij u snel de juiste oplossingen bieden.

Wij zullen uw organisatie en vacature analyseren, de CV’s screenen, interviews afnemen, diploma’s en referenties checken, zorgen voor een persoonlijke begeleiding tot het sluiten van de arbeidsovereenkomst, en betrokken blijven bij de nazorg.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk om korte communicatielijnen te hanteren.

Immers, een goede en langdurige match ontstaat door partijen bij elkaar te brengen die echt complementair aan elkaar zijn. Het is voor onze consultants dan ook van primair belang om uw organisatie en bedrijfscultuur goed te leren kennen en te doorgronden. Dit matchen wij met het karakter, wensen en ambities van de kandidaat. Op deze manier genereren wij langdurige succesvolle matches!

Voor elke situatie biedt Jobbuilders een businessoplossing die zich kenmerkt door duidelijkheid en flexibiliteit. Ons motto luidt dan ook: ‘onze missie is uw succes’. Wij hanteren 4 businessoplossingen:
jb_basic2
Oplossing 1: Jobbuilders Basic Search
Wij zoeken naar kandidaten op basis van het no-cure-no-pay principe.
jb_exe2
Oplossing 2: Jobbuilders Executive Search
Wij zoeken naar kandidaten op basis van specifieke zoekmethodes waarbij uw vacatures behandeld worden met een geavanceerd en succesvol marketing apparaat.
jb_dedi
Oplossing 3: Jobbuilders Dedicated Search
Wij zoeken naar kandidaten op basis van exclusiviteit en gaan een partnership aan voor al uw werving en selectie vraagstukken.
jb_int2
Oplossing 4: Jobbuilders Interim Search
Wij zoeken naar opdrachten van tijdelijke aard en bemiddelen voor interim professionals.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en bespreek de mogelijkheden conform uw wensen. Wilt u uitgebreide informatie ontvangen? Vraag dan onze brochure aan waarin wij uitgebreid onze dienstverlening en tarieven beschrijven.