Ons profiel

Jobbuilders is een Werving & Selectie bureau en wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. We zijn dagelijks bezig met het werven en selecteren van de beste kandidaten in de vakgebieden IT, Techniek, Sales en Marketing.

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij de juiste kandidaten om de perfecte match tot stand te brengen. Omgekeerd helpen wij onze kandidaten met het vinden van de juiste vacatures en het contract te sluiten voor die ideale baan.

Ons enthousiaste team bestaat uit professionele consultants die jarenlang in de branche van personeelsbemiddeling actief zijn.

Jobbuilders bemiddelt succesvol in de vakgebieden IT, Techniek, Marketing en Sales

Onze consultants hebben stuk voor stuk hun eigen specialisme. Hierdoor zijn zowel opdrachtgevers als kandidaten bij ons verzekerd van een kundig contactpersoon, met branchespecifieke kennis en ervaring.

Wij bieden resultaatgerichte businessoplossingen en brengen u in contact met kandidaten op MBO, HBO en WO niveau voor een vast dienstverband of tijdelijke projecten.

Onze kernkwaliteiten en doelstellingen zijn:

  • Strategie en cultuur van organisatie en kandidaat te doorgronden
  • Scherpe analyses van zakelijke en menselijke behoeften te maken
  • Vaardigheden en persoonlijkheden te identificeren
  • Passende belangen samen te brengen, en win-win situaties te creëren
  • Een vruchtbare en langdurige samenwerking aan te gaan met onze opdrachtgevers

Voor elke situatie biedt Jobbuilders een businessoplossing die zich kenmerkt door deskundigheid en betrokkenheid waarbij het motto geldt “onze missie is uw succes”.