Carriere advies

Wij helpen je graag op weg om je in contact te brengen met de mooiste bedrijven en de beste baan te vinden. Wij kunnen je adviseren over de wijze van het opstellen van een goed CV en het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Daarnaast helpen wij je graag met een gedegen voorbereiding om een goed sollicitatiegesprek te voeren en uiteindelijk het meeste uit je onderhandelingen te halen.
cv
Een goed CV is de samenvatting van wat jij hebt bereikt in je professionele leven. Werkgevers en ervaren recruiters krijgen vaak honderden sollicitatie brieven en lezen het CV vaak niet helemaal maar scannen hier snel doorheen. Zorg dat je opvalt!
sollicitatiebrief
We willen je graag een aantal tips geven bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Spits je sollicitatiebrief toe op de vacature en en geef duidelijk aan waarom jij de beste kandidaat bent voor deze functie! Lees snel verder voor meer nuttige tips.
Sollicitatiegesprek
Je CV en motivatiebrief is in goede orde ontvangen en men is enthousiast over jouw profiel waardoor je bent uitgenodigd om op gesprek te komen. Hoe zorg je ervoor dat jij de werkgever overtuigd dat je de beste kandidaat voor de functie bent?
Salaris en Contract
Je hebt de sollicitatieprocedure goed doorlopen en men is positief over jouw kandidatuur. Je krijgt een contract aangeboden! Wij nemen het contract gezamenlijk door en helpen je graag voor het beste resultaat!